schrijf je in
Park van Rodenburg | Header foto

Bij Dura Vermeer koop je een complete woning.

In Park van Rodenburg koop je een complete woning inclusief luxe SieMatic-keuken én complete badkamer en toilet. Bij showroom THUIS van Dura Vermeer adviseren tal van specialisten je graag over de vele mogelijkheden. Zo wordt je huis daadwerkelijk een thuis. Daarnaast is het mogelijk om in de showroom te kiezen voor wand- en vloerafwerking en gordijnen.

Luxe SieMatic keuken

Het vormgeven van je nieuwe thuis kan tijdrovend en soms zelfs overweldigend zijn: er valt ook zó veel te kiezen. Zeker als het om de keuken gaat.

De woning wordt inclusief SieMatic greeploze keuken aangeboden die in basis al erg luxe met de volgende apparatuur van Siemens: combimagnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.


Zie voor meer informatie over de keukens de showroombrochures:
- SieMatic Keukenbrochure Herenhuizen XL en L, Verandawoningen XL en L én de Hofwoningen L
- SieMatic Keukenbrochure Verandawoning en Hofwoning

Complete badkamer en toilet

Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust inclusief sanitair en tegelwerk, dat in de basis al hoogwaardig is. De badkamers zijn erg compleet met zelfs een wastafelmeubel en douchewand. 

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van gerenommeerde merken: wastafels en toiletten van Villeroy & Boch en de (meng)kranen en handdouches van Hans Grohe.


Zie voor meer informatie over de badkamer de showroombrochures:
- Badkamerbrochure Herenhuizen XL en L, Verandawoningen XL en L én de Hofwoningen L 
- Badkamerbrochure Verandawoningen en Hofwoningen

upgrademogelijkheden

Zie in onderstaande upgradebrochure enkele mogelijkheden voor het uitbreiden van de keuken en badkamer. Daarnaast kun je optioneel ook kiezen voor wand- en vloerafwerking. Dit noemen we Ready 2 move in. Je hoeft dan dus alleen nog maar de meubels neer te zetten en je kunt heerlijk wonen.

Maak je persoonlijke keuzes via onze eigen showroom THUIS. Zo hoef je niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Dat scheelt een hoop extra kosten, geregel en gedoe.

Bekijk de Upgradebrochure

bekijk de Veelgestelde vragen

2strepen

Contact ons

Contact
Praal Essezoom Instagram Facebook

Blijf op de hoogte Registreren

img_element_recht