schrijf je in
Park van Rodenburg | Header foto contact

Contact

Heb je nog vragen? Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen die wij regelmatig krijgen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan een email of bel ons:

Dura Vermeer Bouw
Zuid West BV

Logo Dura Vermeer

Sheila Kuyvenhoven

Logo Dura Vermeer

Tel: +316 3465 9889
E: verkoop@duravermeer.nl

Olsthoorn
Makelaars

Corrine Juffermans

Corrine Juffermans

Esther Olsthoorn

Esther Olsthoorn

Adres
Santiagosingel 1
2548 HN Den Haag
Tel: (070) 3084656
E: nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Informatie-centrum
RijswijkBuiten

Logo Rijswijkbuiten

Het informatiecentrum is tot nader order gesloten.
 

Adres
Van Rijnweg 3b
2286 KC Rijswijk
rijswijkbuiten@rijswijk.nl

Nexthome
NIEUWBOUWHYPOTHEKEN

Logo Rijswijkbuiten
Aletta Giethoorn

Aletta Giethoorn

Miriam Dallo

Miriam Dallo

Richard van Helten

Richard van Helten

Adres
Oost-Voorstraat 75
3262 JH Oud-Beijerland
Tel: 0186 74 57 72
info@nexthome.eu
www.nexthome.nl

img_element_recht

Veelgestelde vragen

Park van Rodenburg ligt bovenin het hart van het deelgebied Parkrijk. Met het Wilhelminapark om de hoek. Parkrijk is onderdeel van de nieuwbouwwijk RijswijkBuiten, de duurzaamste wijk van Nederland. Bekijk hier de locatie van Park van Rodenburg.

In Park van Rodenburg komen in totaal 77 koopwoningen. Deze woningen worden in 2 fasen verkocht. Fase 1 bestaat met de 39 woningen uit een heel gevarieerd aanbod met Herenhuizen XL, Herenhuizen L, Verandawoningen XL, Verandawoningen en Hofwoningen van circa 111m2 tot circa 145m2 woonoppervlak.

Fase 2 gaat na fase 1 in verkoop met de woningtypen Verandawoning L, Hofwoningen L en Hofwoningen. Deze woningen hebben woonoppervlak van circa 111m2 tot circa 132m2.

Voor informatie over het aankoopproces verwijzen wij naar de pagina Aankoopproces. Op deze pagina laten wij zien welke stappen je gaat nemen indien je een woning wilt aankopen in Park van Rodenburg.

Vanwege deze bijzondere periode kiezen we ervoor om de verkoop van Park van Rodenburg online te houden. Uiteraard zorgen we ervoor dat er voldoende mogelijkheden zijn voor persoonlijk contact.

Bouwers, ontwikkelaars, financieel adviseurs, notarissen en nieuwbouwmakelaars zetten alles op alles om de dienstverlening richting kopers van een nieuwbouwhuis te kunnen blijven uitvoeren. De bouw is niet stilgevallen, ook al kan er op sommige plekken wel sprake zijn van enige vertraging. Alle betrokken partijen nemen maatregelen om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Wil je hier meer informatie over, lees dan hier verder.

De verkooptekeningen ontvang je bij de makelaarsgesprekken na Start verkoop.

De prijzen zijn nog niet bekend. We hopen hier snel meer duidelijkheid over te hebben.

Bij Dura Vermeer koopt men een complete woning. De woningen in Park van Rodenburg zijn ook zeer compleet met onder andere een luxe SieMatic keuken. De SieMatic greeploze keuken die in basis bij de woning wordt geleverd heeft de volgende apparatuur van Siemens: combimagnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.

Als koper kan je bij de showroom “Thuis” bij Dura Vermeer terecht om de keuken naar eigen smaak in te richten. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken casco af te nemen.

Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust met sanitair en tegelwerk, dat in de basis al hoogwaardig is. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van gerenommeerde merken: wastafels en toiletten van Villeroy & Boch en de (meng)kranen en handdouches van Hans Grohe. In de showroom “Thuis” vertelt de adviseur graag over de vele mogelijkheden.

Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, toilet of badkamer casco af te nemen.

Ja, voor dit project is het mogelijk om optioneel te kiezen voor wand- en vloerafwerking. Dit is ook te kiezen bij showroom “Thuis” van Dura Vermeer. Erg prettig daarnaast dat de wand- en vloerafwerking ook mee te financieren is.

Heb je belangstelling voor wonen in Park van Rodenburg? Maak dan vrijblijvend een account aan op de website. De voordelen van een eigen account zijn onder andere:

 • Dat je via jouw account digitaal kunt inschrijven op een woning in Park van Rodenburg;

 • Dat je automatisch als eerste op de hoogte wordt gebracht van updates en laatste ontwikkelingen.

Het moment van de start bouw is afhankelijk van het behalen van de opschortende voorwaarden in de Koop-/Aannemingsovereenkomst. De kopersadviseur van het project zal de kopers informeren zodra dit moment bekend is. Dura Vermeer verwacht in het eerste kwartaal van 2021 te kunnen starten. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De oplevering is afhankelijk van het weer, capaciteit bij leveranciers en werkzaamheden derden (zoals nutspartijen). Bij een voorspoedige bouw verwacht Dura Vermeer circa een jaar te bouwen. Als in het eerste kwartaal van 2021 wordt gestart met de bouw dan worden de eerste woningen in het tweede kwartaal van 2022 opgeleverd. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bij het behalen van de gewenst verkoop (70% verkocht) zal de omgevingsvergunning worden aangevraagd. Dit proces duurt circa 4 maanden. (8 weken procedure, 6 weken bezwaarperiode, plus 1 extra postweek).

Ja, de woningen hebben een EPC van 0,0 (of lager) en zijn daarmee energieneutraal. De zonnepanelen op het dak wekken namelijk voldoende energie op om te verwarmen en te ventileren. Hierdoor heb je alleen nog een energierekening voor het huishoudelijk energieverbruik (wasmachine, koelkast, televisie, etc.).

Ja, de woningen hebben een EPC van 0,0 (of lager) en zijn daarmee energieneutraal. De zonnepanelen op het dak wekken namelijk voldoende energie op om te verwarmen en te ventileren. Hierdoor heb je alleen nog een energierekening voor het huishoudelijk energieverbruik (wasmachine, koelkast, televisie, etc.).

Wettelijk geldt dat de EPC-waarde niet hoger mag zijn dan 0,4. De woningen in Park van Rodenburg hebben een EPC van 0,0 (of lager) en zijn daarmee energiezuiniger dan de huidige wetgeving. De woningen hebben uiteraard ook een energielabel met categorie A.

Vanwege het procesmatige karakter van dit project is het alleen mogelijk te kiezen uit opties die vooraf zijn bepaald door Dura Vermeer. Deze opties zijn onder meer: uitbouwen, openslaande deuren, buitenkranen, dakvensters, dakkapellen, samenvoegen of vergroten van slaapkamers e.d. Als het project in verkoop is, dan is de volledige optie keuzelijst beschikbaar.

Bij de Herenhuizen is het ook mogelijk om op de eerste verdieping uit te bouwen met 1,2m

In Parkrijk is rekening gehouden met een parkeernorm van 1,3 parkeerplaatsen per huishouden. De woningen in de blokken 3, 7, 8, 9 en 10 zullen een eigen privé parkeerplaats op eigen terrein krijgen. De woningen in de overige blokken hebben een parkeerplaats in het openbaar gebied. Voor bezoekers zijn in het openbaar gebied ook parkeerplaatsen. Daarnaast zullen er in Parkrijk centrale punten met deelauto’s worden gerealiseerd.

V.O.N. prijzen zijn inclusief:

 • Bouw- en grondkosten;

 • Een complete SieMatic-keuken en luxe sanitair en tegelwerk, naar wens samen te stellen bij showroom “Thuis” van Dura Vermeer;

 • Kosten van notaris, architect, constructeur en makelaar;

 • Aanlegkosten voor nutsvoorzieningen: water, elektra en riolering;

 • Omzetbelasting (21% BTW). Eventuele wettelijke bepaalde verhogingen van het BTW-tarief worden doorberekend;

 • Kosten Waarborgcertificaat SWK.

V.O.N-prijzen zijn exclusief: 

 • Kosten voor eventueel meerwerk; 

 • Abonnee- en aansluitkosten voor telefoon, cai en nutsvoorzieningen;

 • Notaris- en kadasterkosten voor je hypotheek;

 • Renteverlies tijdens de bouw; 

 • Rentebijschrijving over de grondkosten.

De maatvoering van de voor-/ en achtertuin zijn per woningtype verschillend. De kaveloppervlaktes op de prijslijst zijn voorlopige oppervlaktes en zullen na oplevering kadastraal worden nagemeten. Hierbij een indicatie van de tuindieptes:

 • Afhankelijk van het bouwnummer hebben de woningen in blok 3 een achtertuin met een diepte tussen de ca. 12m en ca. 11m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging en de parkeerplaats.

 • Afhankelijk van het bouwnummer hebben de woningen in blok 4 en blok 5 een achtertuin met een diepte tussen de ca. 10m en ca. 12m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging.

 • Afhankelijk van het bouwnummer hebben de woningen in blok 6 een achtertuin met een diepte tussen de ca. 9m en ca. 16m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging.

 • Afhankelijk van het bouwnummer hebben de woningen in blok 7 en blok 8 een achtertuin met een diepte tussen de ca. 11m en ca. 12m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging.

 • Afhankelijk van het bouwnummer hebben de woningen in blok 9 en blok 10 een achtertuin met een diepte tussen de ca. 8m en ca. 11m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging.

 • Afhankelijk van het bouwnummer hebben de woningen in blok 11 en blok 12 een achtertuin met een diepte tussen de ca. 11m en ca. 16m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging.

Deze maten zijn indicatief. Op de situatietekening die vanaf de Voorverkoop periode beschikbaar is, kun je van het specifiek bouwnummer de tuindiepte opmeten.

Op de impressies van de woningen wordt de inrichting van de straten (openbaar gebied) meegenomen. De impressies zijn slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het ontwerp van het openbaar gebied is nog niet definitief. Wijzigingen in het openbaar gebied kunnen zich voordoen.

Alle woningen worden gebouwd onder de SWK Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie: www.swk.nl

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Park van Rodenburg kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in Park van Rodenburg worden duurzaam gebouwd, wat jou als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.


Bekijk hier meer over de Duurzaamheidshypotheek.

logo facebook