Park van Rodenburg | Ontdenk je maandlasten en alle voordelen
Park van Rodenburg - Duurzaamheidshypotheek

DE DUURZAAMHEIDSHYPOTHEEK

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal.

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Park van Rodenburg kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in Park van Rodenburg worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,25%                

Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,65% (12 mei 2020).

Ontdek je maandlasten en alle voordelen

WAAROM NAAR NEXTHOME VOOR JE HYPOTHEEK?

De woningen in Park van Rodenburg worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in Park van Rodenburg hebt. Een greep uit deze voordelen:

VOORDELEN
• Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt
• Meerwerk (upgrades keuken, upgrades badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
• Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
• Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
• Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
• Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
• Advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek slechts € 800,-

NEXTHome is de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de mensen van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel.

Wij adviseren je om in gesprek te gaan met NEXTHome omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor je koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel.

Bij NEXTHome ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

De nieuwbouwspecialisten van NEXTHome nemen uitgebreid de tijd om je uit te leggen op welke manieren je na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie ben je, hoe wil je leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) je maandlast, samen met je Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met je Hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van NEXTHome.

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in je persoonlijke situatie. Daarbij kun je via NEXTHome profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die je in de commerciële hypotheekwereld normaliter niet zo snel tegenkomt.

NEXTHome kan je hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts €800,- (all-in) bedragen, heb je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van je hypotheek - veelal 30 jaar - kun je terecht met alle vragen over je hypotheek. NEXTHome berekent je hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. je bent onze koper, je mag op service rekenen.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke opties en extra’s zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint. Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke opties en extra’s zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint. Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

De HYPOTHEEKSPECIALISTEn voor Park van Rodenburg

Met het oriëntatiegesprek van NEXTHome krijg je vooraf inzicht of wonen in Park van Rodenburg haalbaar en betaalbaar is voor je. Bij een oriëntatiegesprek hoor jij je maximale leencapaciteit en hoe hoog je maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. Je kent ons en wij kennen jou. Prettig en persoonlijk. Neem voor een oriëntatie telefonisch contact op met NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Miriam, Aletta of Richard. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Park van Rodenburg. Mailen kan naar info@nexthome.eu.

Miriam Dallo

Miriam Dallo

NextHome - Aletta Giethoorn

Aletta Giethoorn

Richard van Helten

Richard van Helten

bekijk de Veelgestelde vragen

2strepen

Contact ons

Contact
Praal Essezoom InstagramFacebook

Blijf op de hoogte Registreren

img_element_recht