07-05-2020

Fase 2 - 11 mei in Voorverkoop

Wonen zoals wonen bedoeld is, dat kan alleen in Park van Rodenburg. Eén van de meest duurzame wijken van Nederland op steenworp afstand van de grote steden Rotterdam, Den Haag en Delft. De eerste fase van Park van Rodenburg, bestaande uit 39 karaktervolle woningen, is op maandag 27 april in Voorverkoop gegaan en inmiddels zijn alle woningen gereserveerd!

 

Wegens dit succes gaan we versneld in Voorverkoop met fase 2. 

 

 

 

De belangstelling voor de eerste fase van Park van Rodenburg is groot. We hebben ons best gedaan een mooie woonwijk te ontwikkelen en zien deze belangstelling dan ook als een groot compliment. Er zijn vele kandidaten die zich voor fase 1 hebben ingeschreven en niet in aanmerking zijn gekomen. Ook is er een groep kandidaten die heeft gewacht op de verkoop van fase 2. Om beide groepen een gelijke kans te geven op een woning, ziet het proces er als volgt uit:

  • GROEP 1 | Opnieuw inschrijven
    De kandidaten uit fase 1 die de inschrijvingen hebben voltooid door de bevestigingsmail door te sturen, maar niet in aanmerking zijn gekomen voor een woning. Zij kunnen aangeven of ze in aanmerking willen komen op een woning in fase 2 door het formulier 'opnieuw inschrijven fase 2' in te vullen. Dit formulier is tot woensdag 13 mei 9.00 uur in te vullen in het account. De tijdsvolgorde van inschrijving fase 1 blijft staan. Deze kandidaten hoeven geen bevestigingsmail meer te sturen.
  • GROEP 2 | Nieuwe inschrijvers
    Nieuwe kandidaten kunnen zich inschrijven voor fase 2 volgens hierna beschreven proces.

We zullen de kandidaten uit beide groepen om en om benaderen, zodat iedereen evenveel kans heeft op een woning. Bekijk hier het complete aankoopproces.

 

 

 

 

VOORVERKOOP PARK VAN RODENBURG FASE 2 

11 MEI 2020

 

Voorverkoop fase 2
Fase 2 van Park van Rodenburg, bestaande uit 38 karaktervolle woningen, gaat op maandag 11 mei vanaf 9.00 uur van start met de online Voorverkoop. De V.O.N. prijzen zijn bekend en het is mogelijk om in de accountomgeving een formulier (voor groep 2) in te vullen waarmee je uiteindelijk een woning kunt reserveren.

 

 

Het woningaanbod van Park van Rodenburg fase 2 bestaat uit:

Verandawoningen L           (ca. 126 - 131m2)          €437.000,- tot €465.000,- V.O.N.

Hofwoningen L                   (ca. 126 - 132m2)          €435.000,- tot €460.000,- V.O.N.

Hofwoningen                      (ca. 111 - 116m2)           €380.000,- tot €394.000,- V.O.N.

 

Wonen in een intieme straat of juist aan het water, er is ruimte genoeg om te leven, te genieten en al jouw hobby's uit te oefenen. Zet de volgende data van het aankoopproces in je agenda!

 

 

11 MEI | START VERKOOP FASE 2
13 MEI 9.00 UUR | DIGITAAL LOKET GEOPEND
15 EN 16 MEI | KENNISMAKINGSGESPREK

 

 

 

Ben je net zo enthousiast als wij?
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door jezelf te registreren op de website. In de accountomgeving kun je daarnaast jouw woningvoorkeur aangeven.