21-02-2020

Woonbeurs Rotterdam verplaatst

Het is bijna zover, Woonbeurs Rotterdam! Maak kennis met het nieuwbouwproject Park van Rodenburg in Rijswijk. Wij nodigen je graag uit op zaterdag 27 en zondag 28 juni tussen 12.00 - 17.00 uur in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam.

Een fijne buurt, midden in de wijk Parkrijk in RijswijkBuiten met het Wilhelminapark als verlenging van je tuin. Tijdens Woonbeurs Rotterdam vertellen we je graag alles over deze energiezuinige woningen op onze stand L-5. Een team van specialisten staat voor je klaar om vragen te beantwoorden.

 

Ruime woningen in groene en kindvriendelijke buurt
Het woningaanbod van Park van Rodenburg bestaat uit Herenhuizen, Hofwoningen en Verandawoningen in verschillende varianten. Aan een prachtige laan, in een intiem straatje óf juist aan het water. De woningen liggen tussen de statige Parelgraslaan en een ruime waterpartij die beide uitkomen op het Wilhelminapark. Er komen in totaal ongeveer 77 ruime woningen met afmetingen van circa 111 tot 145 m². Met architectuur die knipoogt naar het vakmanschap van vroeger met het comfort van nu. Een heerlijke, groene woonbeleving, met het park om de hoek.

Word je net zo enthousiast als wij?
Wij ontvangen je graag op zaterdag 27 en zondag 28 juni op de Woonbeurs in Rotterdam, standnummer L-5. 

Bovendien maak je kans op een badkamer van SaniDump, een keukenapparaat van Asto Keukens of een wooncheque.

We verheugen ons op je komst!

 

Hartelijke groet,

Het verkoopteam van Park van Rodenburg