24-02-2020

Profiteer nu van een lage hypotheekrente

Een energieneutrale woning kopen? De 10-jaars hypotheekrente is nu onder de 1%!

 

Wie had dit kunnen voorspellen? Dit is in onze geschiedenis nog nooit voorgekomen. Vanaf maandag 17 februari 2020 is de 10-jaars basis hypotheekrente voor energieneutrale woningen 0,95%. En ja, bij Park van Rodenburg zijn de woningen energieneutraal! Ook de 20-jaars basisrente is fenomenaal met een prachtige 1,35%.
Deze rentes worden aangeboden door Triodos, een bank die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De hypotheken van Triodos hebben goede voorwaarden en zijn verkrijgbaar via onze hypotheekpartner NEXTHome.

 

De lage rentes zorgen ervoor dat iedereen die voldoende leencapaciteit heeft, geconfronteerd wordt met maandlasten waarvan je niet durft te dromen.  Maar liefst 20 jaar lang extreem lage maandlasten, maakt wonen extra leuk! De oriëntatiegesprekken voor Park van Rodenburg zijn in volle gang bij NEXTHome in Oud-Beijerland. Wil je een prachtig huis met een fantastische maandlast? Dan ben je bij Park van Rodenburg aan het juiste adres!

 

Heb je vragen over de Duurzaamheidshypotheek, neem dan telefonisch contact op met NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Aletta, Miriam of Richard. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Park van Rodenburg. Mailen kan naar info@nexthome.eu.